کولهگری ایجاد جریان گردشگری پایدار در سیستان و بلوچستان
سفرهای کولهگردی به سیستان و بلوچستان نشان از امنیت بالای این استان است چرا که گردشگر به صورت پیاده و یک نفره و یا حداقل دو نفره سفر میکند.
به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، کولهگردی که نوعی سفر ارزان است در سیستان و بلوچستان به تازگی شکل گرفته و این نوع سفر به گونه ای است که گردشگر برای اقامت از خانه های محلی، خودروهای عمومی و نیز خودروهای عبوری استفاده میکند به طوری که سفری کم هزینه داشته باشد.
شکل گیری این نوع سفر در استان سیستان و بلوچستان نشان از امنیت بالای این استان است چرا که گردشگر به صورت پیاده و یک نفره و یا حداقل دو نفره سفر میکند.
مجتبی میرحسینی در این زمینه گفت: کوله گردی شکل کم هزینه سفر است که با توجه به هزینه بر بودن سفر به سیستان و بلوچستان فرهنگ سازی برای اینگونه سفرها باعث ایجاد موج جدیدی از گردشگران به مقاصد کمتر شناخته شده استان خواهد شد.
وی گفت: به منظور آشنایی گروه های مرجع گردشگری با جاذبه های سیستان و بلوچستان و در راستای تغییر نگاه ها به این استان تور گردشگری کوله گردی وارد زاهدان شد.

کولهگری ایجاد جریان گردشگری پایدار در سیستان و بلوچستان
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان افزود: تور کوله گردی با هدف ارزان سازی سفر و ایجاد جریان گردشگری پایدار در سیستان و بلوچستان صورت گرفته است.
این مسئول ادامه داد: با توجه به ظرفیت های طبیعی و گردشگری فراوان سیستان و بلوچستان و فرهنگ غنی مردمان این سرزمین باید زمینه را برای افزایش حضور گردشگر فراهم و زیرساخت های لازم را با کمک سایر دستگاههای اجرایی و بخش خصوصی ایجاد نماییم.
وی گفت: به این منظور تا پایان سال و در آستانه نوروز شاهد افزایش تاسیسات گردشگری و ارتقاء سطح خدمات به گردشگران خواهیم بود.
معرفی موسیقی محلی به کولهگردان
رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایرانشهر با اشاره به اینکه تور گردشگری کوله گردی که روز گذشته به استان سفر کرده بود وارد شهرستان ایرانشهر شد، اظهار کرد: با توجه به کامل نبودن زیرساختهای گردشگری در این شهرستان، موظف به خدمات دهی به گردشگران هستیم و به این منظور گروه گردشگران کوله گرد را در سالن اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری این شهرستان اسکان داده و تمام تلاش مان را به کار گرفتیم تا با خاطره ای خوش استان سیستان و بلوچستان را ترک نمایند.
عبدالحمید خدایاری افزود: برای خاطره انگیز شدن اقامتشان در ایرانشهر گروه موسیقی محلی و سنتی را دعوت نموده تا با موسیقی این منطقه نیز آشنا شوند.
وی گفت: این گروه امروز در ادامه مسیر از ظرفیت های گردشگری بمپور و ایرانشهر بازدید خواهند کرد و بعد از آن به مقصد سرباز حرکت خواهند کرد.

گردشگران زیادی تمایل دارند که به سیستان و بلوچستان سفر کنند
رویا اسماعیلی یکی از راهنمایان گردشگری در این تور به خبرنگار روابط عمومی اظهار کرد: سیستان و بلوچستان از ظرفیت ها و جاذبه های زیادی برخوردار است و امسال با تمهیداتی که مسئولان این استان در زمینه گردشگری اندیشیده اند شاهد رشد بیشتری در این زمینه هستیم.
وی گفت: در استانهای دیگر شاهد تغییر نگاه مثبتی نسبت به استان سیستان و بلوچستان هستیم و گردشگران زیادی تمایل دارند که به این استان سفر کنند.
این گردشگر بیان کرد: امیدواریم بتوانیم تورهای زیادی را به استان سیستان و بلوچستان بیاوریم تا با ظرفیت های فراوان این استان آشنا شوند.
استعداد دانش آموزان سیستان و بلوچستان بسیار زیاد است
یکی از گردشگران دیگر در این تور گفت: من معلم فرهنگی و هنری (پرورشی) هستم و در نمایشگاه عکسی که برای دانش اموزان در تهران برگزار شد فهمیدم که استعداد دانش آموزان این استان بسیار زیاد است.
وی گفت: با توجه به اینکه بسیار علاقه مند بودم که با کودکان این منطقه ارتباط داشته باشم تعدادی هدایای و لوازم تحریر برای این کودکان آوردم.
سیستان و بلوچستان جاذبههای بسیار زیبا و منحصربفردی دارد که امیدواریم در تعطیلات نوروز امسال شاهد حضور گردشگران زیادی در این منطقه باشیم.