اقامتگاههای بومگردی در روستاهای کشور زمینه ایجاد اشتغال را فراهم میکنند + دانلود آیین نامه
مشاور بنیاد مسکن کشور گفت: اقامتگاههای بومگردی خود اشتغال مستقیم هستند و میتوانند به صورت غیرمستقیم نیز اشتغال ایجاد کنند.
روح الله اسحاقی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زاهدان اظهار کرد: بحث اقامتگاه های بومگردی حدود 4 سال است که به طور جدی دنبال میشود و اگر نظارتی از سوی سازمان میراث فرهنگی صورت نگیرد به شکل مدیریت نشده پیش میرود.
مشاور گردشگری بنیاد مسکن کشور افزود: بنیاد مسکن و میراث فرهنگی باید هدف مشترکشان را در بحث بومگردی به صورت جدی دنبال کنند.
این مسئول ادامه داد: جاذبه های فرهنگی سیستان و بلوچستان بی نظیر است و بیشترین روستاها در طرح روستاهای هدف گردشگری از استان سیستان و بلوچستان انتخاب شده که باید فضاها و زیرساختهای لازم برای گردشگران فراهم شود.
وی گفت: ساخت هتل در استانی مانند سیستان و بلوچستان هیچگونه توجیه اقتصادی ندارد بنابراین برای اشتغال زودبازده باید ایجاد خانه های بومگردی به طور جدی دنبال شود و در این زمینه سرمایهگذاری شود.
اسحاقی بیان کرد: اقامتگاه های بومگردی که خود اشتغال مستقیم هستند نیز میتوانند در کنار خود اشتغال غیرمستقیم نیز ایجاد کنند.
مشاور بنیاد مسکن کشور افزود: در هر روستا حداقل به 3 نفر آموزش داده شود تا به عنوان راهنمای گردشگری به مسافران اطلاعات داده و انها را با جاذبه های روستا آشنا کنند.
وی گفت: حدودا در 20 استان این تفاهم نامه امضا شد و امیدواریم سیستان و بلوچستان با روند خوبی مفاد این تفاهم نامه را اجرا کند.
این مسؤول ادامه داد: در ابتدای کار 6 استان را پایلوت قرار دادیم که 3 استان خیلی خوب پیش رفتند و 3 استان نتوانستند با سرعت خوبی عمل کنند.
وی بیان کرد: این طرح در استان سمنان به مرحله بهره برداری رسید و در خراسان رضوی نیز با 8 اقامتگاه بومگردی پیش رفته است.
جهت دانلود آیین نامه و استاندارد اقامتگاههای بومگردی ایران اینجا کلیک کنید