فعالیت های نوروز 97 شوهاز
1397/01/13
خدماتی شامل : راهنما گردشگری، نصب اپلیکیشن، تور و گشت های شهری، مراکز اقامتی ارزان، غذاهای محلی، سوغات چابهار




بازدید مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری استان سیستان و بلوچستان از غرفه شوهاز
1397/01/13
بازدید دکتر جلال زایی مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری استان سیستان و بلوچستان از غرفه شوهاز


بازدید نماینده چابهار در مجلس شواری اسلامی و شهردار بندر چابهار از غرفه مرکزی شوهاز
1397/01/13
عبدالغفور ایرانژاد به همراه یونس حقانی شهردار چابهار ٦ فروردین از غرفه برپا شده شوهاز در ستاد خدمات سفر شهرداری چابهار بازدید کرد

در این بازدید ابتدا مهندس یونس حقانی خدمات شوهاز را برشمردند و در ادامه عبدالوهاب رئیسی دانا مدیر شوهاز گزراش جامعی از فعالیت های نوروزی و موفقیت های یکساله شوهاز ارائه کردند.
در پایان عبدالغفور ایرانژاد از تلاش های شوهاز در معرفی شهر و ارائه خدمات به مسافران نوروزی و کارآفرینی قدردانی نمودند.
:small_blue_diamond: شوهاز در ایام نوروز در این غرفه خدمات متنوعی از جمله راهنمایی مسافران نوروزی و معرفی جاذبه های گردشگری چابهار ، مراکز اقامتی ارزان، تورهای گردشگری چابهار گردی ، فروش غذاهای محلی خانگی ، نصب اپلیکیشن شوهاز و فروش محصولات صنایع دستی در قالب سوغات چابهار ارئه می کند.
:small_blue_diamond: ریسی دانا در پایان از شهردار چابهار برای شکل دادن ستاد نوروزی متفاوت از سال های گذشته قدردانی کردند.
شوهاز اولین استارت اپ چابهار که پروژه گردشگری هوشمند و شهر هوشمند را در قالب سخت افزار و نرم افزار دنبال می کند.درگاه اینترنتی شوهاز www.shouhaaz.com می باشد.
